BBQ_op_Locatie_-_De_Barbecue_Meneer_03.j

Over ons

Bij De Barbecue Meneer verzorgen wij graag jouw barbecue. 
Dit kan zijn voor jouw bedrijfsbarbecue, personeelsbarbecue, sportvereniging, school en uiteraard voor een geslaagde BBQ bij je thuis, geheel op maat gemaakt. Samen met ons enthousiaste team zullen wij met veel plezier zorgen voor een geslaagde barbecue.
Wij leveren alle benodigde producten voor een geslaagde barbecue, en in overleg kunnen wij je van personeel, benodigde barbecue attributen en andere aanverwante artikelen voorzien. Tevens kunnen wij de locatie volledig voorzien van aankleding op basis van het thema van het feest.
 
Ga je liever zelf aan de slag, dan voorzien wij je graag van onze overheerlijke barbecue specialiteiten. Indien gewenst lenen wij bij afname vanaf 15 personen gratis een BBQ inclusief gas.
 
Wil je meer weten over De Barbecue Meneer voor catering op uw locatie of onze overheerlijke barbecue specialiteiten bestellen? 
 
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden via info@barbecuemeneer.nl of via het contactformulier op deze website. Wij beantwoorden indien gewenst ook graag al jouw vragen via de chat.